Skoči na sadržaj

Šta Pokloniti Voljenoj Ženi? Najbolji Poklon Za 8. Mart

  • od

Drage dame,

oduvek sam se istinski divio vama i tom šarmu koji nosite u sebi.

Gledao sam kako nebrojeno puta, damski, s lakoćom rešavate probleme koje život postavlja pred vas. Mi, muškarci se u tim problemima verovatno ne bismo tako lako snašli, valjda zato što je Bog tako odredio.

Od kada se rodimo, majka je žena koja nas održava u životu, dok odrastamo, opet smo okruženi ženama, kada odlazimo zauvek, opet su žene te koje svojom emocijom i smirenom lepotom ljubavi uspevaju da održe tu pravu ravnotežu.

Svaki muškarac bira jednu jedinu, pravu ženu, koju će voleti i poštovati celog života.

To je najmanje što pojedinačno može učiniti za voljenu osobu.

Pravi muškarac ume i zna da iznenadi svoju damu i zbog toga će pravi muškarac znati da uputi prigodnu čestitku i da kupi lep poklon svojoj dami.

Photo by freestocks on Unsplash

Dragi muškarci, na internetu možete pronaći pregršt ideja o tome kako da iznenadite svoje dame za 8. mart, ipak, verujem da će se većina složiti sa mnom, pokušajte da to učinite iz sveg srca, iskreno i vaša čestitka i poklon će biti originalni.

Zato vam ja sad neću davati predloge, osim što ću vas zamoliti da pokažete osobi koju volite da vam je važna.

Da joj uputite lepu, toplu reč. Da je zagrlite i podelite sa njom najlepši osmeh. Da joj od srca date poklon, onu ružu malenu, makar samo jednu.

Da pokažete svojoj dami da vam je stalo do nje i da u vreme kada ljubav biva nepravedno zapostavljena, dokažete i sebi i svojoj dami da je baš ona – ljubav – ta zbog koje vredi ljubiti, grliti, radovati se lepoti žene i uzdizati je do magičnih visina.

Muškarci, najbolji poklon za dan žena je ljubav!

Topla reč i prigodan poklon neka budu samo ono malo što će ljubav učiniti još značajnijom i većom.

Drage dame, SREĆAN VAM 8. MART!
Photo by César Couto on Unsplash

Sadržaj ovog teksta predstavlja lični izraz autora i kao takav nema nameru, niti za cilj, da bilo koga uvredi, omalovaži ili diskriminiše po bilo kom osnovu, niti da bilo koga natera da po njemu postupa. Ukoliko smatrate da je autor na bilo koji način povredio vaša autorska prava, molimo vas da nas o tome obavestite putem kontakt forme koja se nalazi u okviru ovog sajta i mi ćemo ukloniti sadržaj za koji smatrate da krši vaša autorska prava.

Zapratite moju instagram stranicu ovde i čitajte još zanimljivog sadržaja na blogu

Cover Photo by Eyestetix Studio on Unsplash

Podeli: