Skoči na sadržaj

POLISA PRIVATNOSTI

Vaša privatnost i poverenje su nam veoma važni i ova izjava o privatnosti pruža važne informacije o tome kako obrađujemo vaše lične informacije. Posetom sajta milosdimitrijevic.rs prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj polisi privatnosti.

AUTORSKA PRAVA:

Sav sadržaj sajta milosdimitrijevic.rs možete slobodno preuzimati bez prava izmene originalnog sadržaja, isključivo uz povratni link ka autorskom sajtu, odnosno blogu. Kršenje uslova korišćenja i neovlašćenog kopiranja i umnožavanja sadržaja može biti predmet postupka. Lica koja preuzimaju sadržaj u obavezi su da na vidnom mestu istaknu izvor ili postave link koji vodi ka originalnom izvoru, a sve u svrhu zaštite autorskih prava.

„KOLAČIĆI“:.

Kao i mnogi sajtovi i mi  koristimo “kolačiće”. Kolačići su mali podaci u obliku tekstualnih datoteka koje se šalju u vaš pretraživač sa našeg web servera i nalaze se na vašem računaru. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao i detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Na našem sajtu koristimo kolačiće isključivo kako bismo vam omogućili bolji kvalitet interakcije sa našim sajtom, za potrebe statističke analize posećenosti  preko servisa Google Analytics.

FOTOGRAFIJE:

Većina fotografija koje se nalaze na sajtu milosdimitrijevic.rs je iz lične arhive ili je preuzeta sa sajta: https://unsplash.com/ a, pored kojih je naznačeno ime i/ili link koji vodi ka autoru istih. Svako dalje neovlašćeno preuzimanje, distribuiranje i umnožavanje (bez navođenja autora) predstavlja kršenje zakona o autorskom delu.

SADRŽAJ:

Sadržaj sajta milosdimitrijevic.rs predstavlja umetnički izraz autora, pisca Miloša Dimitrijevića, i kao takav nema nameru, niti za cilj, da bilo koga uvredi, omalovaži ili diskriminiše po bilo kom osnovu. Ukoliko smatrate da je autor na bilo koji način povredio vaša autorska prava, molimo vas da nas o tome obavestite putem kontakt forme koja se nalazi u okviru ovog sajta i mi ćemo ukloniti sadržaj za koji smatrate da krši vaša autorska prava.

ZABRINUTI STE ZBOG:

Ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi ove polise privatnosti slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme koja se nalazi u okviru ovog sajta kako bismo ih vam pojasnili.

Hvala na poverenju.

Ovaj dokument je sačinjen dana, 25.05. 2019. godine.