Skoči na sadržaj

Čitajte knjige u elektronskom formatu.

Moje e-knjige su na samo nekoliko klikova udaljene od vaših telefona, tableta ili računara.

Ovde možete kupiti moje elektronske knjige tako što ćete izabrati jednu od ponuđenih opcija.

Ukoliko odlučite da kupite paket mojih e-knjiga, kliknite na dugme Kupi paket knjiga i u paketu vas čekaju 4 elektronske knjige. Cena paketa e-knjiga iznosi 850 rsd.

Ukoliko želite da kupite određenu knjigu, to možete da učinite tako što ćete kliknuti na dume Romani i potom ćete moći da izaberete koju od navedenih knjiga želite da kupite. Cena pojedinačne e-knjige je 350 rsd.

Nakon što obavite kupovinu i platite određeni iznos sa instrukcijama za plaćanje koje će biti poslate na vašu e-mail adresu, e-knjige će vam biti dostupne za čitanje odmah pošto evidentiramo vašu uplatu. U slučaju da vaša uplata nije evidentirana iz tehničkih razloga, ne brinite, odmah pošto dobijemo obaveštenje sa vaše strane pristupićemo otklanjanju eventualnih problema i u najskorijem roku će vam biti omogućeno da čitate svoju e-knjigu. Za poziv na broj prilikom uplate, koristite broj porudžbenice iz vašeg mejla.

NAPOMENA: Poštovani molimo Vas da nakon poružbine proverite Spam ili Junk sanduče pošto se može desiti da mejl izveštaj dospe tu. Hvala.