Skoči na sadržaj

Blog

Tinejdžerski vodič kroz univerzum (epizoda 3) – LJUBAV

  • od

Tinejdžerska ljubav?! Kada se samo setim. Eh, lepo, milo, slatko, pa onda muke žive. Mislio sam da sam jedini. Verovao sam da sam ja jedini primerak tinejdžera koji se zaljubio do ušiju i koji je ostavljen i koji posle toga pati. Ja, Marko. Bio sam ostavljen. Zvala se Milica. I volela me je. I ja sam nju. Zaljubio sam se onoga dana kada mi je pokazala rukom da požurim prema vratima inače će autobus otići bez mene. Tih dana, napomenuću ovo, autobusi nisu išli redovno kao danas. Tih dana, u vreme sankcija, išao je jedan autobus na svakih četrdeset pet… Pročitaj više »Tinejdžerski vodič kroz univerzum (epizoda 3) – LJUBAV

Tinejdžerski vodič kroz univerzum (epizoda 2) – ODNOSI

  • od

Odnosi. Koliko vrsta odnosa postoji? Znam, vi ste sigurno odmah pomislili na intimne odnose. Sećam se, i ja sam u tim godinama pomišljao najpre na to kada neko pomene reč: odnos. Sa tim odnosima biste morali biti obazrivi. Danas, kada je sve lako dostupno na internetu, kada ne morate da pitate ikoga, već je dovoljno da samo izguglate ono što vas zanima. Ne mogu da kažem da ni mi to ne bismo radili u vašim godinama da smo imali internet. Verovatno bismo tom izazovu teško odoleli, ali razmislite. Razmislite o tome da o toj vrsti odnosa najpre porazgovarate sa svojim… Pročitaj više »Tinejdžerski vodič kroz univerzum (epizoda 2) – ODNOSI

Tinejdžerski vodič kroz univerzum (epizoda 1) – NADIMAK

  • od

Majke mi sam i ja do nedavno bio tinejdžer. Verujte mi. Još uvek pamtim sve fore i fazone i nadimke i prve žurke i prvu devojku koju sam poljubio i prvu sa kojom sam… Čekajte, polako. Ne umem da budem zanimljiv kao vi, priznajem. Ni ne pokušavam. Niti imam nameru da pametujem i prosipam vam prazne priče o tome kako je to bilo u moje vreme. U moje vreme je bilo… Bilo je ..beno opasno. Bilo je ratova, bilo je sankcija, bilo je bombardovanja i bilo je nemaštine. I nismo imali ništa, a nismo bili ni srećni, ni nesrećni. Bili… Pročitaj više »Tinejdžerski vodič kroz univerzum (epizoda 1) – NADIMAK

5 stvari koje bi trebalo da promenite kod sebe

  • od

Danas je dan kada bi trebalo da prestanete da ugađate svima 5 stvari koje bi trebalo da promenite kod sebe: – da ugađate svima – da se bojite promene – da živite u prošlosti – da razmišljate previše – da povećate samopouzdanje Nije lako ugađati svima, nije ni naročito teško. Teško je ono što može biti loše po vas, a to je gubitak. Gubimo gotovo svakodnevno… Gubimo vreme, gubimo prijatelje, gubimo ljude koje volimo, gubimo sebe. Vreme je da to počne da se menja. Da ponovimo: Danas je dan kada bi trebalo da prestanete da ugađate svima. Zbog čega? Neke… Pročitaj više »5 stvari koje bi trebalo da promenite kod sebe

Kako odabrati zanimljivu igračku za svoje dete?

  • od

Mame, tate, bake i deke, koliko ste se samo puta suočili sa pitanjem: „Koju igračku da kupim za dete?“ Nije lako, ne! Nimalo nije lako odabrati pravu igračku. Ja sam neko ko je obožavao da se igra igračkama kao mali. U moje vreme (oh, kako ovo daleko zvuči!) bilo je jednostavnije. Imali smo autiće, lutkice, plišane mede, … Svakako izbor nije ni izbliza bio ovako veliki kao danas. Kao i svaki roditeljski par, moja supruga i ja volimo da povremeno iznenadimo naše dete i obradujemo ga nekom novom lepom igračkom. Zanimljive igračke Volimo da kupimo zanimljivu igračku, možda i neku… Pročitaj više »Kako odabrati zanimljivu igračku za svoje dete?

DA LI BISTE MOGLI DA PRESTANETE DA ČITATE VESTI?

  • od

Gotovo svakodnevno smo svedoci zavisnosti koju smo razvili zahvaljujući društvenim mrežama, razvoju tehnologije i dostupnosti informacija.
Nekada, da biste saznali šta se dešavalo prethodog dana, bilo je potrebno kupiti novine. Da biste saznali šta ćete gledati narednih 7 dana na tv-u, bilo je potrebno kupiti TV Reviju.
Danas, danas je sve drugačije. Sve se promenilo i ubrzalo do te mere da program, bezmalo, možete da gledate i unapred, a vesti vam iskaču onog trenutka kada ste otvorili oči i pristavili prvu jutarnju kafu.

Kako Pravilno Nositi Sat? Luksuzni Sat U-BOAT

  • od

Ukoliko ste i vi od onih ljudi koji će radije nositi sat na desnoj ruci, onda imam sjajno iznenađenje za vas. Ovaj sat je definitivno nešto što će vam prijati. Čak i ako sat nosite na levoj ruci, nema sumnje da ćete uživati.
Pre nego što pređem na ovaj luksuzni model sata, reč – dve o tome na kojoj je ruci pravilno nositi sat.

„Napustite ustaljene navike“ – 3 najveća neprijatelja našeg uspeha

  • od

Poznat vam je osećaj kada znate da možete da ostvarite svoje ciljeve, ali vas nešto sprečava u tome ili neko?
Neko, verovatno je češće neko, a ako je već neko, onda je moguće da ste to baš vi.
Uspeh je uvek u nama samima. Tajna uspeha leži u saznanjima koja ćemo skupljati na putu kojim se krećemo kroz život i koristiti ih u svrhu ličnog napretka.

ŽENSKI PARFEM KOJI ĆE BEZ SUMNJE OBELEŽITI 2024. GODINU

  • od

„Žena koja ne nosi parfem nema budućnost“ – Koko Šanel
Nema dileme da bi prethodna rečenica, iako može biti višestruko shvaćena, mogla biti i te kako istinita. U kom času ju je izgovorila čuvena modne kretorka Koko Šanel? To je verovatno značajno, taman onoliko koliko i njeno značenje.
Parfem je prvo što će osoba reći o sebi, pre negoli progovori. Onako kako miriše naš sagovornik, tako znamo koliko i kako se odnosi prema sebi, životu i drugima.

Šta Pokloniti Voljenoj Ženi? Najbolji Poklon Za 8. Mart

  • od

Drage dame,
oduvek sam se istinski divio vama i tom šarmu koji nosite u sebi.

Gledao sam kako nebrojeno puta, damski, s lakoćom rešavajte probleme koje život postavlja pred vas. Mi, muškarci se u tim problemima verovatno ne bismo tako lako snašli, valjda zato što je Bog tako odredio.