Miloš Dimitrijević – Joker

Zdravo,

Moje ime je Miloš Dimitrijević, ukoliko i ti želiš da objaviš svoju knjigu, možda ti, moje kolege i ja, možemo u tome pomoći.

Do sada sam u životu objavio četiri romana (više o njima možeš pročitati na mom sajtu) i neću se zaustaviti dok ne napišem ono najbolje što tek dolazi. Šta je sa tvojim pisanjem?

Želiš da objaviš knjigu, ali ne znaš kako?

Gotovo da sam siguran da svaki čovek na svetu može napisati knjigu, jer svako od nas doživljava i proživljava različita iskustva i neretko o tim iskustvima ili iskustvima nekih drugih ljudi, ponekad nešto i napiše. U vreme kada smo bezmalo svi postali neka vrsta pisaca, tako što skoro svakodnevno objavljujemo svoje statuse na društvenim mrežama, možda je došao trenutak da neki od vas odluče da napišu knjigu. Pa, da!

Svakodnevno zapisuješ svoje misli, pišeš priče, pesme, možda i romane. Zar to nije sjajno?

Moje kolege i ja smo odlučili da ti pomognemo da objaviš svoju knjigu.

Najpre je potrebno, naravno, da napišeš knjigu. Ukoliko već imaš napisanu knjigu ili zbirku priča, pesama, ovo je pravo mesto za tebe i pročitaj dalje uputstvo za slanje rukopisa.

U nekoliko narednih koraka će biti objašnjeno šta ti je dalje činiti.

Potrebno je da pošalješ e-mail koji treba da sadrži sledeće:

Ime i prezime

• e-mail adresa putem koje ćemo te kontaktirati

• Tvoja kratka biografija koja će sadržati najvažnije detalje o tebi

• Podatak o tome da li si već objavljivao/la knjige ili je ovo prvi put da pokušavaš

• Naslov knjige, žanr knjige i broj reči u knjizi

• Kratak sinopsis knjige (možeš ga napisati i ti, nije potrebno da angažuješ nekog drugog)

• Prvih 10 strana knjige (RUKOPIS POSLATI ISKLJUČIVO U WORD FORMATU)

Sve ovo ćeš potom poslati na e-mail adresu: knjizevniagenti@gmail.com

Nakon što primimo tvoj e-mail, dobićeš odgovor u roku do 30 dana ukoliko procenimo da je ono što je napisano moguće proslediti dalje izdavaču radi štampanja tvoje knjige. Ukoliko procenimo da rukopis nije zadovoljavajuć za štampu, možemo te usmeriti kako da nastaviš da radiš na svom pisanju i da nas potom ponovo kontaktiraš.

Nakon što te obavestimo i prosledimo tvoj kontakt izdavaču, naš posao se tu završava.

Izdavač će potom stupiti sa tobom u kontakt i zatražiti da mu pošalješ ceo rukopis tvoje knjige. Ukoliko dobiješ potvrdu od izdavača da je tvoj rukopis prihvaćen, dalje nastavljaš da o svim detaljima oko izdavanja knjige pregovaraš sa izdavačem.

Želimo ti puno uspeha!

VAŽNO:

Molimo vas da nam ne šaljete cele rukopise na čitanje, tako poslat e-mail nećemo uzimati u razmatranje iz razloga što nećemo imati dovoljno vremena da pročitamo rukopise drugih potencijalnih autora. Budite solidarni.

Uslugu posredovanja u izdavanju knjige plaćate nakon potpisivanja ugovora sa izdavačem. (ukoliko želite – hvala, ukoliko ne želite – opet, hvala)

Podeli: