Zašto vas pozivam da kliknete na ova plavičasta slova koja slede na kraju teksta i zapratite moj digitalni dnevnik jednog pisca? Zato što smo svi mi nekada kao deca, ili skoro svi, vodili neki svoj dnevnik i zato što je to bila jedna veoma zanimljiva, uzbudljiva i korisna stvar.

Tamo smo upisivali sve svoje nade, želje, strahove, čarobne misli, planove za život, važne događeje, imena prvih ljubavi… Tamo smo upisivali deo svog života, onog dečijeg života, neukaljanog, iskrenog, prepunog emocija.

Ukoliko zapratite moj digitalni dnevnik jednog pisca imaćete priluku da otkrijete neke potpuno drugačije sadržaje od onih koje možete videti na mojoj fb stranici → Miloš Joker. Suštinski neki drugačiji sadržaji će vam omogućiti da pratite moj skoro svakodnevni život i razmišljanja, ali i rad na novom romanu, predstavke o knjigama koje sam napisao do sada, ali i drugim knjigama koje čitam, i svakodnevna razmišljanja na razne teme koje čine i vaš život, i koji prostor oko naših života zajedno delimo. Biće i nekih video sadržaja, i još mnogo toga drugačijeg od uobičajenog predstavljanja.

Digitalni dnevnik jednog pisca možete zapratiti tako što ćete kliknuti na ova plavičasta slova  dnevnik_jednog_pisca, i potom samo pritisnuti dugme PRATI. Ustvari, vi to već sve i sami znate, jedino je potrebno da imate sopstveni instagram profil, dobru volju i to je sve. Vidimo se na instagramu!

Podeli: